Tort Cu Cremă De Palmier De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă de palmier de nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 543 calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați rom, zahăr de nucă de cocos, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier, Ginataang ubod (inima de palmier în cremă de nucă de cocos), și Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier.
Instrucțiuni
Pentru a face tortul, poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°. ungeți părțile laterale ale tigailor pentru tort și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Pentru a prăji nuca de cocos, puneți o farfurie lângă aragaz.
Întindeți nuca de cocos într-o tigaie largă și grea și amestecați constant la foc mediu până începe să se coloreze ușor. Reduceți focul (odată ce nuca de cocos este fierbinte, arde ușor) și continuați să amestecați până când cea mai mare parte a nucii de cocos este maro auriu deschis, pătată cu puțin alb. (De multe ori iau tigaia de pe foc puțin devreme și continuu să amestec, lăsând căldura reziduală din tigaie să prăjească nuca de cocos mai încet și mai uniform.) Răzuiți imediat nuca de cocos pe farfurie pentru a opri rumenirea și răciți complet înainte de utilizare.
Se amestecă făina, praful de copt, sifonul și sarea, apoi se cerne de trei ori. Pune deoparte.
Într-un castron mic, bateți ouăle împreună pentru a combina albușurile și gălbenușurile. Pune deoparte.
În vasul unui mixer de stand sau al unui alt castron mare, combinați untul, zahărul de cocos, 1/3 cană de zahăr și vanilia. Bateți la viteză medie (sau viteză mare dacă utilizați un mixer portabil) până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute. Bateți ouăle puțin câte puțin, durând aproximativ 2 minute pentru a le adăuga pe toate.
Adăugați un sfert din amestecul de făină și bateți cu viteză mică până când nu este vizibilă făina. Opriți mixerul și adăugați o treime din lapte. Bateți doar până când este absorbit. Repetați de două ori, adăugând încă un sfert din făină și apoi încă o treime din lapte de fiecare dată. În cele din urmă adăugați ultima făină și nucile de cocos prăjite. Răzuiți vasul după cum este necesar și bateți suficient pentru a încorpora ingredientele după fiecare adăugare.
Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi și întindeți-l la nivel.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Răciți straturile din tigăi pe un suport timp de aproximativ 5 minute, apoi desfaceți și răciți complet (cu partea dreaptă în sus) pe suport.
Combinați sucul de lămâie, romul, apa și 1 lingură de zahăr într-un castron mic, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Pentru a asambla tortul, așezați un strat de tort pe o farfurie.
Periați-l cu aproximativ o treime din siropul de rom.
Pentru a face umplutura, bateți smântâna cu zahărul până când are doar o formă foarte moalear trebui să pară ușor biciuit. Îndoiți nuca de cocos (neprăjită).
Întindeți toată crema de nucă de cocos peste stratul de tort umezit.
Periați partea cea mai puțin arătoasă a celui de-al doilea strat de tort cu jumătate din siropul de rom rămas. Puneți tortul cu fața umedă în jos pe umplutura de nucă de cocos.
Ungeți partea superioară a tortului cu siropul de rom rămas.
Înfășurați tortul cu atenție, pentru a-și păstra forma. Se da la frigider cel putin cateva ore, sau peste noapte, pentru a permite nucii de cocos sa absoarba umezeala din crema.
Pentru a servi, puteți cerne pur și simplu zahăr pudră peste tort chiar înainte de servire sau puteți acoperi tortul cu palmier caramelizat sau zahăr de nucă de cocos cu până la 3 ore înainte de servire: dacă folosiți zahăr de palmier ras, presărați-l deasupra tortului cât mai uniform. Dacă folosiți zahăr de nucă de cocos mai lipicios (imposibil de presărat și prea gros pentru a se întinde), încălziți-l foarte ușor într-o cratiță mică până când curge ca mierea, apoi turnați-l pe vârful tortului și întindeți-l cu o spatulă de glazură încălzită.
Pentru a carameliza partea superioară, măturați torța cu propan pe toată suprafața îndulcită, mișcând-o întotdeauna și păstrând suficientă distanță pentru a evita arderea, până când zahărul se topește, face bule și, în cele din urmă, devine chihlimbar roșiatic și limpede. Dacă nu ajungeți la chihlimbar roșiatic, zahărul nu se va întări când se răcește. Înainte de servire, puneți la frigider tortul timp de cel puțin 15 minute pentru a întări blatul; sau dați-l la frigider până la câteva ore și scoateți-l din frigider cu 30 până la 60 de minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;