Tortul cu cremă de nucă de cocos-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 700 de calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte de cocos, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Migdale Cu Nucă De Cocos, Tort de fructe cu cremă de migdale și nucă de cocos, și Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți nuca de cocos într-un singur strat într-o tigaie superficială 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Așezați migdalele într-un singur strat într-o altă tigaie superficială; coaceți, cu nucă de cocos, 7 până la 9 minute sau până când migdalele sunt parfumate și nuca de cocos se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Linia 3 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu hârtie pergament. Hârtie de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
5
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos; adăugați treptat zaharuri, bătând până se omogenizează. Bateți 8 minute sau până când este foarte pufos, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare (aproximativ 30 de secunde pe ou). Se amestecă frisca și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Ouă
8
Îndoiți ușor amestecul de unt în amestec de făină, în loturi, doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți la 325 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire.
12
Întindeți jumătate din umplutura răcită de nucă de cocos-migdale peste stratul de tort. Sus cu 1 strat, apăsând ușor în jos. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de umplutură de nucă de cocos-migdale și stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Migdale
Kilograme De Mure (aproximativ
13
Întindeți ușor glazura de brânză cremă de nucă de cocos deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați nucă de cocos prăjită pe părțile laterale ale tortului; presară deasupra migdale prăjite.