Tort cu cremă de căpșuni

Tort cu cremă de căpșuni
Strawberry ' n Cream Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Betty Crocker are 116 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, gem de căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Încercați Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort de smântână cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, jumătate și jumătate, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute. Poke tort fiecare centimetru cu dinți de furculiță de carne sau un cuțit de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Turnați siropul încet peste tort, permițând siropului să umple găurile din tort. Se răcește complet, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
6
Întindeți toppingul biciuit peste tort. În castron mediu, amestecați ușor căpșunile, gemul și zahărul. Completați fiecare porție cu amestec de căpșuni; garnisiți cu răsucire de coajă de tei. Păstrați tortul acoperit și amestecul de căpșuni separat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Coaja De TeiCoaja De Tei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista