Tort cu cremă de căpșuni
Strawberry ' n Cream Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Betty Crocker are 116 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, gem de căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Încercați Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort de smântână cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, jumătate și jumătate, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute. Poke tort fiecare centimetru cu dinți de furculiță de carne sau un cuțit de masă.
Turnați siropul încet peste tort, permițând siropului să umple găurile din tort. Se răcește complet, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Întindeți toppingul biciuit peste tort. În castron mediu, amestecați ușor căpșunile, gemul și zahărul. Completați fiecare porție cu amestec de căpșuni; garnisiți cu răsucire de coajă de tei. Păstrați tortul acoperit și amestecul de căpșuni separat la frigider.