Tort Cu Cremă De Caramel
Tortul cu cremă de Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, garnituri: zmeură, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Cremă Italiană Cu Caramel, Tort De Înghețată Cu Caramel De Nuci, și Tort Cu Strat De Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de nucă de cocos tocată mărunt în aluat de tort cu plăcintă cu nuci Pecan; lingură de aluat în 3 tigăi de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți umplutura de plăcintă Pecan între straturi.
Întindeți glazura de brânză cremă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Presărați blatul și părțile laterale cu nuci pecan prăjite și nucă de cocos prăjită.