Tort Cu Cremă De Alune

Tort Cu Cremă De Alune
Dacă $1.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul cu cremă de alune ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 808 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, scurtarea untului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tort Bundt Cu Smântână-Alune, Tort Bundt Cu Alune Cu Smântână, și Tort de înghețată cu ciocolată, alune și Vanillan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină. Dacă folosiți tigăi de tort întunecate, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Cerneți încă o dată făina deja cernută cu bicarbonatul de sodiu. Se amestecă sarea și se lasă deoparte.Bateți albușurile într-un bol de amestecare până se înțepenesc; pune deoparte.Crema de unt și scurtarea într-un castron mare de amestecare; adăugați zahăr și bateți timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați vanilie, apoi adăugați gălbenușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare gălbenuș.Rotiți viteza mixerului la minim sau faceți acest pas cu o lingură de amestecare sau o spatulă rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați alternativ făina și Zara, începând și terminând cu făină. Când aluatul este uniform, pliați albușurile în trei părți (acest lucru ajută la menținerea aluatului aerisit). Se amestecă nuca de cocos și nustele.Împărțiți aluatul între toate cele trei Tigăi și coaceți timp de 25 de minute sau până când o frigăruie introdusă în prăjituri iese curată. Prăjiturile vor arăta cam plate.Pregătiți glazura. Se amestecă crema de brânză, untul și o parte din zahăr împreună, apoi se bate până se omogenizează. Adăugați încet zahărul rămas. Bateți până la neted și cremos. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Adăugați lapte după cum este necesar pentru a face glazura cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Întindeți glazura între straturile de tort și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista