Tort Cu Cremă De Alune
Dacă $1.15 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul cu cremă de alune ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 808 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, scurtarea untului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tort Bundt Cu Smântână-Alune, Tort Bundt Cu Alune Cu Smântână, și Tort de înghețată cu ciocolată, alune și Vanillan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit adăugat cu făină. Dacă folosiți tigăi de tort întunecate, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Cerneți încă o dată făina deja cernută cu bicarbonatul de sodiu. Se amestecă sarea și se lasă deoparte.Bateți albușurile într-un bol de amestecare până se înțepenesc; pune deoparte.Crema de unt și scurtarea într-un castron mare de amestecare; adăugați zahăr și bateți timp de 3-5 minute.
Adăugați vanilie, apoi adăugați gălbenușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare gălbenuș.Rotiți viteza mixerului la minim sau faceți acest pas cu o lingură de amestecare sau o spatulă rezistentă.
Adăugați alternativ făina și Zara, începând și terminând cu făină. Când aluatul este uniform, pliați albușurile în trei părți (acest lucru ajută la menținerea aluatului aerisit). Se amestecă nuca de cocos și nustele.Împărțiți aluatul între toate cele trei Tigăi și coaceți timp de 25 de minute sau până când o frigăruie introdusă în prăjituri iese curată. Prăjiturile vor arăta cam plate.Pregătiți glazura. Se amestecă crema de brânză, untul și o parte din zahăr împreună, apoi se bate până se omogenizează. Adăugați încet zahărul rămas. Bateți până la neted și cremos. Bate în vanilie.
Adăugați lapte după cum este necesar pentru a face glazura cremoasă.
Întindeți glazura între straturile de tort și deasupra tortului.