Tort Cu Cremă De Afine Nova Scotia
Tortul cu cremă de afine Nova Scotia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 330 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, afine, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 23%. Încercați Vinaigreta de afine - gustul Nova Scotiei, Pui De Arțar Nova Scotia, și Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina, 1/2 cană de zahăr și praful de copt.
Se amestecă untul ciupind între degete sau folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă oul și 1 linguriță de vanilie. Bateți ușor în fundul tigaiei pregătite.
Se toarnă afine deasupra.
Într-un alt castron mediu, bateți împreună smântâna, 1/2 cană de zahăr, gălbenușurile de ou și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste ușor. Se răcește, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei.
Scoateți inelul exterior al tigaiei și tăiați-l în pene pentru a servi.