Tort cu condimente de zmeură

Tortul cu condimente cu zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 742 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1162 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt de pachet, lapte de unt, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de condimente cu umplutură de zmeură și glazură de brânză cremă, Tort cu condimente portocalii cu umplutură de Cran-zmeură și glazură de fasole de vanilie, și Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați cutii de tort de 3 x 20 cm cu pergament de copt. Introduceți toate ingredientele tortului într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează. Împărțiți între cutii și coaceți timp de 25 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată. Întoarceți-vă pe rafturi de sârmă pentru a se răci.
Împărțiți fiecare tort în jumătate. Puneți gemul și zmeura împreună, apoi întindeți-le pe 5 jumătăți de tort, lăsând 1 jumătate de sus liberă. Sandwich împreună, cu tortul simplu deasupra. Puneți pe o farfurie și filmați bine. Inversați o formă de tort deasupra ca o pălărie și deasupra cu cutii de alimente de 3 x 400g. Lăsați peste noapte.
Pentru a termina, bateți untul, brânza și zahărul glazurat împreună, apoi întindeți peste tort. Decorați cu zmeură suplimentară și un praf de zahăr glazură, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu condimente. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.