Tort Cu Condimente Cu Rubarbă
Tortul cu condimente de rubarbă este un vegetarian desert. O porție conține 274 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână apă, cuișoare măcinate, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu condimente cu rubarbă, Tort De Condimente Cu Nucă De Cocos-Rubarbă, și Găini de vânat frecate cu condimente cu rubarbă-Chutney de curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, bateți făina, 1 1/4 căni de zahăr și ingredientele rămase, cu excepția rubarbei, nuci și frișcă cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă rubarba.
Se presară cu nuci și restul de 1/4 cană de zahăr.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se servește cu frișcă îndulcită.