Cherry Spice Cheke durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 79 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 403 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ prăjitură cu condimente cu cireșe, prăjitură franțuzească cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit și budincă de orez cu cireșe și condimente.
Instrucțiuni
1
Linia doi 9-in. tavi rotunde de copt cu hartie cerata. Unge și făină tigăile și hârtie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați făina, scorțișoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare. Încorporați cireșe și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Coacerea Buclelor De Ciocolată
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Transferați aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați zahăr de cofetă și suficientă apă pentru a obține consistența de întindere. Nuanțați cu colorant alimentar dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei Arbol
11
Decorați cu nuci pecan suplimentare. A se păstra la frigider.
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Spice Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "