Cherry-Chocolate Chip Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, glazură de cireșe betty rich & creamy, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Ciocolată Cu Cireșe, Tort De Ciocolată Cu Cireșe, și Tort De Înghețată Cu Ciocolată Albă-Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor fundul numai de tigaie de 13x9 inci sau pulverizați fundul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mic, acoperiți chipsurile de ciocolată în 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apă, smântână, ulei, extract de migdale și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Extract De Migdale
Albușuri De Ou
Smântână
Amestec De Tort
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Scurgeți cireșele tocate pe prosoape de hârtie; se usucă. Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată acoperite în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 31 până la 37 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
6
Întindeți glazura deasupra tortului. Depozitați ușor acoperit.