Tort Cu Cireșe Și Ciocolată

Tort Cu Cireșe Și Ciocolată
Cherry-Chocolate Chip Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, glazură de cireșe betty rich & creamy, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Ciocolată Cu Cireșe, Tort De Ciocolată Cu Cireșe, și Tort De Înghețată Cu Ciocolată Albă-Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor fundul numai de tigaie de 13x9 inci sau pulverizați fundul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, acoperiți chipsurile de ciocolată în 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apă, smântână, ulei, extract de migdale și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Scurgeți cireșele tocate pe prosoape de hârtie; se usucă. Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată acoperite în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 31 până la 37 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Întindeți glazura deasupra tortului. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista