Tort Cu Cireșe Și Ciocolată
Cherry-Chocolate Chip Tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, glazură de cireșe betty rich & creamy, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Ciocolată Cu Cireșe, Tort De Ciocolată Cu Cireșe, și Tort De Înghețată Cu Ciocolată Albă-Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos și făinați ușor fundul numai de tigaie de 13x9 inci sau pulverizați fundul cu spray de gătit.
Într-un castron mic, acoperiți chipsurile de ciocolată în 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, apă, smântână, ulei, extract de migdale și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute.
Scurgeți cireșele tocate pe prosoape de hârtie; se usucă. Se amestecă cireșele și chipsurile de ciocolată acoperite în aluat.
Coaceți 31 până la 37 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți glazura deasupra tortului. Depozitați ușor acoperit.