Tort Cu Ciocolată Și Căpșuni
Reteta Tort de ciocolată-căpșuni Icebox ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 95 de cenți pe porție. Un amestec de frișcă, brânză mascarpone, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort cu cremă de căpșuni și ciocolată, Chocolate Strawberry Icebox Cake-Low Carb și fără Gluten, și Tort De Gheață Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, puneți căpșunile.
Se presara cu 3 linguri de zahar pudra; lasa sa stea 10 minute. Zdrobiți cu masher sau lingură de cartofi; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți frișca cu biciul de fixare a mixerului electric la viteză mică până se formează vârfuri rigide.
Într-un castron mediu, bateți brânza, 1/2 cană zahăr pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se combină. Îndoiți în frișcă, apoi pliați în piure de căpșuni.
Linia de jos a tigaiei de 13x9 inci cu un singur strat de biscuiți graham.
Întindeți o treime din amestecul de căpșuni-cremă peste biscuiți; se presară cu 1/3 cană de chipsuri de ciocolată. Repetați straturile de două ori. Se da la frigider cu 2 ore inainte de servire.