Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos

Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos
Coconut Mist Cake este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 409 calorii. Dacă aveți la îndemână zmeură, zahăr granulat, nucă de cocos de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos, Sierra Mist Natural Citrus Cooler, și Cheesecake Cu Ciocolată Fără Zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt sau frecați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea; set aside.In un bol de amestecare, folosind un mixer electric portabil, bate untul până devine cremos și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când este acoperit cu unt. Cu o lingură, amestecați oul până când este complet amestecat, apoi adăugați treptat laptele de cocos, amestecând până când este doar amestecat. Cu mixerul electric, bateți timp de un minut.Se amestecă 2/3 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Se toarnă în tigaie și se coace pe raftul central timp de aproximativ 30 de minute (dacă trebuie să folosiți sticlă, nu uitați să coaceți la 325 și să adăugați aproximativ 10 minute în plus) sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Lasă tortul să se răcească complet. Întoarceți-vă din tigaie, îndepărtați folia și împărțiți tortul prin centru pentru a face două straturi. Puneți conserve între cele două layers.In un bol de amestecare din metal răcit, bateți crema până când încep să se formeze vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până când vârfurile sunt rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Presărați nucă de cocos peste tot tortul sau presărați puțin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9
Garnisiți cu mai multe conserve dacă doriți.** Am folosit făină de crin alb și am avut nevoie de 1 1/3, deoarece este o ceașcă ușor mai ușoară pentru ceașcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista