Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos
Coconut Mist Cake este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 409 calorii. Dacă aveți la îndemână zmeură, zahăr granulat, nucă de cocos de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos, Sierra Mist Natural Citrus Cooler, și Cheesecake Cu Ciocolată Fără Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt sau frecați cu unt.
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea; set aside.In un bol de amestecare, folosind un mixer electric portabil, bate untul până devine cremos și moale.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când este acoperit cu unt. Cu o lingură, amestecați oul până când este complet amestecat, apoi adăugați treptat laptele de cocos, amestecând până când este doar amestecat. Cu mixerul electric, bateți timp de un minut.Se amestecă 2/3 cană de nucă de cocos.
Se toarnă în tigaie și se coace pe raftul central timp de aproximativ 30 de minute (dacă trebuie să folosiți sticlă, nu uitați să coaceți la 325 și să adăugați aproximativ 10 minute în plus) sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lasă tortul să se răcească complet. Întoarceți-vă din tigaie, îndepărtați folia și împărțiți tortul prin centru pentru a face două straturi. Puneți conserve între cele două layers.In un bol de amestecare din metal răcit, bateți crema până când încep să se formeze vârfuri moi.
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până când vârfurile sunt rigide.
Presărați nucă de cocos peste tot tortul sau presărați puțin deasupra.
Garnisiți cu mai multe conserve dacă doriți.** Am folosit făină de crin alb și am avut nevoie de 1 1/3, deoarece este o ceașcă ușor mai ușoară pentru ceașcă