Tortul cu capul în jos de arțar este un vegetarian desert. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Tigaie Cu Pere De Arțar Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți siropul la fiert într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc; aranjați perele în tigaie într-un mod spokelike.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când siropul se îngroașă (aproximativ 4 minute), agitând ușor tigaia frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare); amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Puneți zahărul, untul și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
9
Se toarnă aluatul uniform peste amestecul de pere în tigaia pregătită; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește în tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.