Tort Cu Capul În Jos Cu Cireșe-Migdale
Tortul cu capul în jos de cireș-migdale este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Capul În Jos Cu Cireșe-Migdale, Tort Cu Migdale Și Cireșe Cu Susul În Jos, și Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați 1/4 cană de zahăr și vin într-o cratiță mare la foc mic; se amestecă până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere. Se amestecă cireșele. Reduceți căldura la minim și gătiți 5 minute sau până când cireșele încep să se înmoaie, amestecând frecvent.
Scoateți cireșele din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid în tigaie.
Puneți cireșele într-un castron; amestecați sucul de lămâie. Aranjați cireșele într-un strat uniform în partea de jos a unei tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Gatiti amestecul de vin la foc mediu-mare 3 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Se ia de pe foc; stropiți peste cireșe în tigaia pregătită.
Așezați migdalele și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin (nu procesați până la o pastă).
Așezați ouăle și albușurile într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează; adăugați încet 3/4 cană rămasă plus 2 linguri de zahăr. Bateți până se îngroașă și de culoare lămâie (aproximativ 2 minute).
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea. Treceți treptat amestecul de făină peste amestecul de ouă; pliați. Îndoiți amestecul de migdale măcinate. Puneți cu grijă aluatul peste cireșe în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.