Tort Cu Capul În Jos Cu Cireșe-Migdale

Tort Cu Capul În Jos Cu Cireșe-Migdale
Tortul cu capul în jos de cireș-migdale este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 306 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Capul În Jos Cu Cireșe-Migdale, Tort Cu Migdale Și Cireșe Cu Susul În Jos, și Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/4 cană de zahăr și vin într-o cratiță mare la foc mic; se amestecă până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere. Se amestecă cireșele. Reduceți căldura la minim și gătiți 5 minute sau până când cireșele încep să se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți cireșele din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Puneți cireșele într-un castron; amestecați sucul de lămâie. Aranjați cireșele într-un strat uniform în partea de jos a unei tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Gatiti amestecul de vin la foc mediu-mare 3 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
6
Se ia de pe foc; stropiți peste cireșe în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați migdalele și 2 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin (nu procesați până la o pastă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Așezați ouăle și albușurile într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează; adăugați încet 3/4 cană rămasă plus 2 linguri de zahăr. Bateți până se îngroașă și de culoare lămâie (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LămâieLămâie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
10
Combinați făina și sarea. Treceți treptat amestecul de făină peste amestecul de ouă; pliați. Îndoiți amestecul de migdale măcinate. Puneți cu grijă aluatul peste cireșe în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista