Tort Cu Capotă De Paște
Tortul cu capotă de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 294 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, amestec de prăjituri, prăjituri Oreo de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gelatină Cu Capotă Roz, Bonetă Cremă Bavareză, și Spring Bonnet Cookie Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.împărțiți 11 cookie-uri în jumătate, lăsând umplutura pe 1 parte a fiecărui cookie. Rezervați fursecuri despicate cu umplutură pentru bor de pălărie. Tăiați grosolan fursecurile simple despicate și restul de 4 fursecuri întregi; pus deoparte.
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică până la umezire. Bateți la viteză medie 2 min. Se amestecă prăjiturile tocate.
Se toarnă 3 căni de aluat în tigaie rotundă de 9 inci unsă și făinată și 3/4 cană de aluat în 10 oz unsă și făinată. ceașcă de cremă de sticlă. Puneți aluatul rămas în 8 căni de briose medii căptușite cu hârtie.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când scobitoarea introdusă în centrele de tort în ceașcă de cremă și cupcakes iese curată.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Continuați să coaceți tortul în tava de tort 10 până la 15 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Lăsați prăjiturile să stea în ceașcă de cremă și tigaie de tort 10 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Așezați stratul de tort de 9 inci pe placa de servire; întindeți deasupra cu o parte din glazură.
Așezați tortul rotund din cupa cu cremă, partea superioară în jos și ușor descentrată, deasupra stratului de tort de 9 inci. Rezervați 1/3 cană de glazură pentru a se întinde pe vârfurile cupcakes; partea de îngheț și partea superioară a capotei cu glazura rămasă.
Presărați cu nucă de cocos; apăsați ușor nuca de cocos în glazură pentru a se asigura.
Înjumătățiți cookie-urile împărțite rezervate; așezați, umplând partea în sus și marginea rotunjită, în jurul marginii pălăriei. Decorați cupcakes cu glazură rezervată și bomboane.
Tăiați tortul în 12 bucăți pentru a servi.