Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel
Tortul cu cană Caramel-Fleur De Sel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, floare de sel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel, Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel, și Înghețată Caramel-Fleur De Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cană mare, amestecați untul și zahărul cu o furculiță. Se amestecă oul, vanilia, sosul de caramel și laptele.
Adăugați făina și 1/4 linguriță de fleur de sel. Bateți bătutul până se omogenizează. Împărțiți aluatul între două căni. Completați fiecare cană cu un vârf din restul de fleur de sel. Cuptor cu microunde separat timp de 30 de secunde fiecare.
Așezați două bomboane de caramel pe partea de sus a fiecărui tort de cană parțial gătit, apoi continuați să gătiți încă 1 până la 1 1/2 minute până când a crescut și ferm.
Topping idei: CR Aproxormme fra aprox. che, piersici proaspete, alune sărate, nuci pecan tocate, sau un strop de sos de oțet-caramel.Variație: încercați această rețetă folosind cajeta, caramelul Mexican făcut cu lapte de capră. Aroma sa unică te va agăța.
Retipărit cu permisiunea de la Mug Cakes: 100 de tratamente rapide cu microunde pentru a-ți satisface pofta de dulce de Leslie Bilderback, 8013 St. Martin ' s Griffin