Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel

Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel
Tortul cu cană Caramel-Fleur De Sel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 42 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, floare de sel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort cu cană Caramel-Fleur De Sel, Tort De Ciocolată Cu Umplutură De Caramel Fleur De Sel, și Înghețată Caramel-Fleur De Sel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cană mare, amestecați untul și zahărul cu o furculiță. Se amestecă oul, vanilia, sosul de caramel și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați făina și 1/4 linguriță de fleur de sel. Bateți bătutul până se omogenizează. Împărțiți aluatul între două căni. Completați fiecare cană cu un vârf din restul de fleur de sel. Cuptor cu microunde separat timp de 30 de secunde fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Așezați două bomboane de caramel pe partea de sus a fiecărui tort de cană parțial gătit, apoi continuați să gătiți încă 1 până la 1 1/2 minute până când a crescut și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
4
Topping idei: CR Aproxormme fra aprox. che, piersici proaspete, alune sărate, nuci pecan tocate, sau un strop de sos de oțet-caramel.Variație: încercați această rețetă folosind cajeta, caramelul Mexican făcut cu lapte de capră. Aroma sa unică te va agăța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Arahide SărateArahide Sărate
Sos De CaramelSos De Caramel
Creme FraicheCreme Fraiche
Lapte De CaprăLapte De Capră
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
OțetOțet
5
Retipărit cu permisiunea de la Mug Cakes: 100 de tratamente rapide cu microunde pentru a-ți satisface pofta de dulce de Leslie Bilderback, 8013 St. Martin ' s Griffin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista