Tort Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos
Caise-cireșe cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort de caise cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți topping: aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați caise și cireșe; acoperiți și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere.
Turnați untul într-o tigaie rotundă de 9 inci. Aranjați caisele, tăiate cu fața în sus, în tigaie; lingurați cireșele deasupra și presărați cu zahăr brun.
Stropiți cu lichid înmuiat.
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia la viteză medie până când sunt pufoase, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza; bateți laptele treptat.
Adăugați amestecul de făină; bate până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie.
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft timp de 5 minute. Slăbiți marginile tortului.
Așezați placa peste tigaie; răsturnați cu grijă tortul.