Tort cu cafea cu cirese, nuci
Prajitura de cafea cu cirese si nuci necesita aproximativ 1 ora si 35 de minute de la inceput pana la sfarsit. Acest mic dejun are 546 de calorii, 13 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 15 și costă 100 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu cafea cu nuci de pin, Tort cu cafea cu nuci și Tort cu cafea cu nuci și scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de 13 x 9 x 2 inci cu spray de gătit CRISCO® Anti-Stick.
Pentru topping, combinați zahărul și făina într-un castron mic.
Se amestecă cu aroma de unt scurtarea CRISCO® până se sfărâmiciază.
Pentru tort, smântână Butter Flavour CRISCO® Shortening, zahăr și vanilie într-un castron mare.
Se adauga ouale, batand bine.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu smântână.
Întindeți jumătate din aluat într-o tavă unsă. Acoperiți cu jumătate din umplutura de plăcintă cu cireșe, răspândind cât mai uniform posibil. Repetați straturile.
Se presară cu nuci și amestecul de topping.
Coaceți la 350 de grade F timp de 50 de minute sau până când partea superioară este maronie și scoaterea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește până se încălzește ușor sau la temperatura camerei.
Pentru glazură, adăugați suficient lapte (aproximativ 1 lingură) în zahărul de cofetă pentru a obține consistența dorită. Se amestecă extractul de migdale.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prajitura de cafea poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "