Tort cu cafea cu cirese, nuci

Tort cu cafea cu cirese, nuci
Prajitura de cafea cu cirese si nuci necesita aproximativ 1 ora si 35 de minute de la inceput pana la sfarsit. Acest mic dejun are 546 de calorii, 13 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 15 și costă 100 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu cafea cu nuci de pin, Tort cu cafea cu nuci și Tort cu cafea cu nuci și scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de 13 x 9 x 2 inci cu spray de gătit CRISCO® Anti-Stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani De Smantana De Lactate1 1/2 Cani De Smantana De Lactate
Prăjituri Create 'n Chips De CiocolatăPrăjituri Create 'n Chips De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pentru topping, combinați zahărul și făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă cu aroma de unt scurtarea CRISCO® până se sfărâmiciază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Create 'n Chips De CiocolatăPrăjituri Create 'n Chips De Ciocolată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Pentru tort, smântână Butter Flavour CRISCO® Shortening, zahăr și vanilie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Create 'n Chips De CiocolatăPrăjituri Create 'n Chips De Ciocolată
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adauga ouale, batand bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8
Întindeți jumătate din aluat într-o tavă unsă. Acoperiți cu jumătate din umplutura de plăcintă cu cireșe, răspândind cât mai uniform posibil. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se presară cu nuci și amestecul de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Coaceți la 350 de grade F timp de 50 de minute sau până când partea superioară este maronie și scoaterea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește până se încălzește ușor sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Pentru glazură, adăugați suficient lapte (aproximativ 1 lingură) în zahărul de cofetă pentru a obține consistența dorită. Se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
12
Stropiți peste tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura de cafea poate fi asociata cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista