Tort cu cafea cu afine
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, prăjitura cu cafea cu afine ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 25 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 162 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, sare, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Blueberry Boy Bait {Blueberry Coffee Cake}, Blueberry Coffee Cake și Blueberry Coffee Cake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate oul. Adăugați treptat 1/2 cană zahăr; amesteca bine.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adauga in amestecul de zahar alternativ cu lapte. Se amestecă untul. Încorporați ușor afinele.
Se toarnă într-un 8-in uns. tava patrata de copt.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 350° timp de 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul de cafea funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.