Tort Cu Budincă De Lămâie

Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 155 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Set 6 ramekins (6 oz. fiecare) într - un 9-de 13-in. tigaie de copt. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt groase și cremoase. Se amestecă făina, laptele, untul, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mare și curat, bateți albușurile și sarea până se formează vârfuri ferme (dar nu uscate). Se amestecă un sfert de albușuri bătute în amestecul de gălbenuș de ou până se omogenizează, apoi se pliază ușor în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă aluatul în ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a veni 1 in. pe laturile ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți până când straturile de tort sunt setate și blaturile sunt ușor aurii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista