Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 155 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Set 6 ramekins (6 oz. fiecare) într - un 9-de 13-in. tigaie de copt. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt groase și cremoase. Se amestecă făina, laptele, untul, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Într-un castron mare și curat, bateți albușurile și sarea până se formează vârfuri ferme (dar nu uscate). Se amestecă un sfert de albușuri bătute în amestecul de gălbenuș de ou până se omogenizează, apoi se pliază ușor în albușurile rămase.
Se toarnă aluatul în ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a veni 1 in. pe laturile ramekins.
Coaceți până când straturile de tort sunt setate și blaturile sunt ușor aurii, aproximativ 30 de minute.
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.