Tort Cu Budincă De Limonadă

Tort Cu Budincă De Limonadă
Limonada budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de ouă, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Limonadă Roz Crock-Pot, Tort De Limonadă, și Tort de limonadă III pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/4 cană de băutură, 1 cană de apă, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă într-o tigaie cu tub canelat unsă și făinată cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 5 min. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu cuțit. Inversați tortul pe platoul de servire; îndepărtați ușor tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se dizolvă amestecul de băutură rămas în 3 linguri. apă caldă în castron mediu. Se amestecă zahărul pudră cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Pierce tort cald la intervale de 1 inch cu furculita sau frigarui complet până la partea de jos a tort. Treceți treptat glazura de zahăr pudră peste tort; lăsați să stea până când glazura este complet absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista