Tort Cu Budincă De Limonadă
Limonada budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de ouă, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Limonadă Roz Crock-Pot, Tort De Limonadă, și Tort de limonadă III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, 1/4 cană de băutură, 1 cană de apă, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până la amestecare.
Se toarnă într-o tigaie cu tub canelat unsă și făinată cu 12 căni.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 5 min. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu cuțit. Inversați tortul pe platoul de servire; îndepărtați ușor tigaia.
Se dizolvă amestecul de băutură rămas în 3 linguri. apă caldă în castron mediu. Se amestecă zahărul pudră cu biciul până se omogenizează.
Pierce tort cald la intervale de 1 inch cu furculita sau frigarui complet până la partea de jos a tort. Treceți treptat glazura de zahăr pudră peste tort; lăsați să stea până când glazura este complet absorbită.