Tort Cu Brânză Fudgy

Tort Cu Brânză Fudgy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Fudgy Brownie. O porție conține 640 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fudgy Brownie Desert, Fudgy Brownie Cookie-Uri, și Fudgy Brownie Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 ungeți cu generozitate interiorul recipientului slow cooker ținând o felie mică de unt cu un prosop de hârtie și frecând untul pe toate suprafețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați puțină făină, apoi întoarceți vasul în acest fel și pentru a acoperi atât fundul, cât și pereții cu un praf fin, uniform. Atingeți orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
2 Configurați un cazan dublu cu aproximativ 1 inch de apă în tigaia inferioară, fierbând la foc mediu—sau așezați un vas metalic mare, sigur pentru căldură, peste o cratiță medie, cu o cantitate similară de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
4
Adăugați untul și ambele bomboane de ciocolată. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până când aproximativ două treimi din ciocolată s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Scoateți jumătatea superioară a cazanului dublu sau vasul din cratița de dedesubt, apoi continuați să amestecați de pe foc până când toată ciocolata s-a topit. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
3 Între timp, bateți zahărul, ouăle și vanilia într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când este destul de gros și galben pal, până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
4 bateți amestecul de ciocolată răcit până se omogenizează, apoi răzuiți și îndepărtați bătăile. Îndoiți făina și sarea cu o spatulă de cauciuc, folosind arcuri largi și blânde pentru a vă asigura că fiecare fir de făină a fost umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SpeckSpeck
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se toarnă și se întinde acest amestec în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Așezați benzi lungi de prosoape de hârtie peste partea superioară a aragazului lent, suprapunându-se reciproc și atârnând pe laturi pentru stabilitate. Puneți capacul în poziție, apoi gătiți la înălțime timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute într - un aragaz lent mic (2 până la 3 1/2 litru), aproximativ 1 oră și 40 de minute într-unul mediu (4 până la 5 1/2 litru) sau aproximativ 2 ore într - un model Mare (6 până la 8 litri) sau până când tortul este ferm la atingere și marginile sunt uscate, în timp ce mijlocul este întunecat și umed. Deconectați, descoperiți și răciți în recipient timp de 30 de minute înainte de a tăia felii cu un cuțit antiaderent sau de a pune o placă de tăiat peste aragaz, răsturnând-o și întorcând tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
CuțitCuțit
1
Ingrediente pentru un aragaz lent de 2 până la 3 1/2 litru: 6 linguri (3/4 băț) unt nesărat, tăiat în bucăți mici, plus mai mult pentru ungerea recipientului6 1/2 uncii ciocolată neagră, tocată1 1/2 uncii ciocolată neîndulcită, tocată3 / 4 cană zahăr1 ou întreg mare, plus 1 gălbenuș mare de ou, la temperatura camerei1 / 2 lingură extract de vanilie1 / 2 cană făină universală, plus mai mult pentru acoperirea recipientului1 / 4 linguriță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Unt NesăratUnt Nesărat
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Ingrediente pentru un aragaz lent de 6 până la 8 litri:12 linguri (1 1/2 bețișoare) unt nesărat, tăiat în bucăți mici, plus mai mult pentru ungerea recipientului13 uncii ciocolată neagră, tocată3 uncii ciocolată neîndulcită, tocată1 1/2 căni de zahăr3 ouă mari, la temperatura camerei1 lingură extract de vanilie1 cană făină universală, plus mai mult pentru acoperirea recipientului1 linguriță note de sare• datorită modului în care aragazul lent captează umezeala în interior, brownies ies fudgy, dens și umed. Cu toate acestea, marginile se vor usca puțin—și vor fi un avantaj pentru cei cărora le plac brownies-urile. * Când topiți ciocolata la un cazan dublu, controlați căldura, astfel încât apa de dedesubt să fiarbă abia. Prea mult abur se poate condensa în ciocolată, determinând—o să se prindă-adică să se rupă în fire și un lichid subțire. Dacă ciocolata se confruntă, este posibil să nu existe ajutor pentru aceasta. Încercați să amestecați puțină cremă pentru a vedea dacă amestecul va exista. S-ar putea să trebuiască să o iei de la capăt, chiar și cu cele mai bune intenții. * Ouăle la temperatura camerei stabilizează bateriile, construind structura în mici buzunare de aer care creează acea firimitură lăudată, semnul distinctiv al unui tarif bun la cuptor. Pentru a aduce ouăle la temperatura camerei, lăsați-le pe blat (dar încă în coajă) timp de 20 de minute sau scufundați-le (din nou, încă în coajă) într-un castron cu apă caldă (nu fierbinte) de la robinet timp de 3 până la 4 minute. * Ne plac și acestea cu puțină lovitură de până la 1/2 linguriță cayenne adăugată cu sarea. Comenzile rapide Omit ungerea și înfăinarea aragazului lent și folosesc în schimb spray de copt, un amestec de ulei și făină. Ingrediente explicate ciocolata de bună calitate este cel mai adesea vândută cu un procent pe etichetă—55%, 60%, 70% și așa mai departe. Numărul se referă la procentul de solide de cacao (chestii de ciocolată amară), spre deosebire de zahăr, unt de cacao și anumiți stabilizatori. Ca regulă generală pentru această carte, 40 până la 55 la sută este ciocolată semidulce, 60 până la 65 la sută este dulce-amărui și 70 până la 85 la sută este ciocolată neagră. Ciocolata cu lapte este doar atât: ciocolată cu lapte adăugat la amestec. Și ciocolata neîndulcită, numită uneori ciocolată de copt, nu are (sau în unele mărci, foarte puțin) zahăr în amestec. KNOW-how ALL-AMERICAN pentru cele mai bune produse de patiserie, bateți și bateți și bateți zahărul și ouăle. Cu cât adăugați mai mult aer, cu atât veți obține mai mult mansardă. Da, puteți bate atât de mult aer încât tortul nu se va ține împreună atunci când este tăiat; dar, în general, bateți până când credeți că aveți un amestec neted și gros—apoi bateți-l mai mult. Cu toate acestea, odată ce adăugați făina, nu mai bateți cu totul. Îndoiți amestecul de făină în majoritatea bătătorilor cu o spatulă de cauciuc (da, există excepții). Bătaia va alungi glutenii făinii, rezultând prăjituri dure și masticabile. Plierea va împiedica alungirea menționată. Nu exagerați nici măcar cu plierea: lucrați doar până când nu mai vedeți buzunare uscate. Se așteaptă o anumită granulație din făina umezită, dar nedizolvată—și încurajată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
UntUnt
CiocolataCiocolata
Spray De CoptSpray De Copt
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
VanilieVanilie
Coji De PasteCoji De Paste
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Aragaz LentAragaz Lent
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista