Tort Cu Brânză De Avocado
Tortul cu brânză de Avocado necesită în jur 32 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 149 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână avocado, amestec de făină de porumb cu creștere automată, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Cakespy: Tort De Ciocolată Cu Avocado Cu Cremă De Unt De Avocado, Brânză albastră + avocado zdrobit și brânză la grătar cu roșii prăjite, și The Bug ' s Ultimate Bacon, porumb și brânză la grătar cu Avocado și @ RudisGlutenFree Say Cheese Contest & #Giveaway.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună iaurtul cu aromă de avocado, ou și lămâie până se omogenizează și se amestecă bine. Se amestecă brânza mărunțită și amestecul de făină de porumb.
Combinați zahărul și scorțișoara și amestecați în amestecul de avocado.
Răspândiți uniform într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți timp de 15 până la 17 minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul începe să devină maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.