Tort Cu Ananas-Nucă De Cocos-Banană Cu Susul În Jos
Ananas-nucă de cocos-Bananan tort cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, banana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Nucă De Cocos Cu Ananas, Tort Cu Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort cu nucă de cocos și ananas proaspăt cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 9 inci; presărați uniform cu zahăr brun.
Scurgeți feliile de ananas peste un castron, rezervând 1/2 cană de suc.
Așezați 1 inel de Ananas în centrul tigaiei.
Tăiați inelele de ananas rămase în jumătate; aranjați în jurul inelului de ananas Central.
Se presară uniform cu nucă de cocos. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare.
Combinați sucul rezervat, banana, uleiul și oul, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de suc de Ananas în amestecul de făină, amestecând până se combină.
Se toarnă amestecul de făină peste nucă de cocos.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Inversați pe un suport de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.