Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Ananas cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, ananas și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Ananas Tort cu susul în jos pentru doi, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 375 int. Într-un 9-in fără grăsime. tava de copt pătrată, combinați untul și zahărul brun.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc. Aranjați 9 felii de ananas într-un singur strat peste zahăr (refrigerați toate feliile rămase pentru o altă utilizare).
Presărați nuci pecan peste ananas; deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și de culoare lămâie. Adăugați treptat zahăr, bătând bine. Se amestecă în vanilie și suc de ananas rezervat.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la bătut, bătând bine.
Într-un castron mic cu bătăi curate, bateți albușurile de ou la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat. Lingură în tigaie.
Coaceți 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a inversa pe placa de servire.
Așezați o cireșă în centrul fiecărei felii de ananas.