Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas cu susul în jos. Această rețetă servește 9 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 390 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de praf de copt, zahăr granulat, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ananas Cu Susul În Jos, Cel Mai Bun Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie pătrată de 9 inci, topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Presărați zahăr brun uniform peste untul topit. Aranjați feliile de ananas peste zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Zahăr Brun
Unt
3
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Cireșe
4
Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare 3 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Cireșe
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun să poată stropi peste tort; scoateți tigaia.