Tortul cu sos de mere este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 500 de calorii. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, sare, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu sos de mere, Tort cu sos de mere și Tort cu sos de mere.
Instrucțiuni
1
Pentru prajitura, crema impreuna shortening si zahar; se bate ouăle. Se amestecă starterul, sosul de mere, cuișoarele, scorțișoara și ienibaharul. Pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Aromă De Arțar După Gust
Aromă De Arțar După Gust
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se presara peste aluat; amestecați ușor.
3
Adăugați făină; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
4
Adăugați nucile și stafidele; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă în două unse și făinate de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Pentru glazură, combinați untul, zahărul și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Adăugați aromă; pus deoparte. Bateți smântâna cu 1 linguriță de zahăr; pliază în glazură. Tort de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu sos de mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșă. Un vin foarte viu, foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare, ușoară pentru orice petrecere! Această șampanie se asortează bine cu crustacee, mâncăruri din carne de porc, brânzeturi blânde și moi și pește bogat. Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir