Tort cu aluat de mere
Tortul cu sos de mere este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 500 de calorii. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, sare, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu sos de mere, Tort cu sos de mere și Tort cu sos de mere.
Instrucțiuni
Pentru prajitura, crema impreuna shortening si zahar; se bate ouăle. Se amestecă starterul, sosul de mere, cuișoarele, scorțișoara și ienibaharul. Pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
Se presara peste aluat; amestecați ușor.
Adăugați făină; se amestecă până la omogenizare.
Adăugați nucile și stafidele; amesteca bine.
Se toarnă în două unse și făinate de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, combinați untul, zahărul și gălbenușul de ou.
Adăugați aromă; pus deoparte. Bateți smântâna cu 1 linguriță de zahăr; pliază în glazură. Tort de îngheț.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu sos de mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșă. Un vin foarte viu, foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare, ușoară pentru orice petrecere! Această șampanie se asortează bine cu crustacee, mâncăruri din carne de porc, brânzeturi blânde și moi și pește bogat. Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir