Tort cu aluat de mere

Tort cu aluat de mere
Tortul cu sos de mere este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 500 de calorii. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați bicarbonat de sodiu, sare, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu sos de mere, Tort cu sos de mere și Tort cu sos de mere.

Instrucțiuni

1
Pentru prajitura, crema impreuna shortening si zahar; se bate ouăle. Se amestecă starterul, sosul de mere, cuișoarele, scorțișoara și ienibaharul. Pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați sarea, bicarbonatul de sodiu și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se presara peste aluat; amestecați ușor.
3
Adăugați făină; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați nucile și stafidele; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă în două unse și făinate de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru glazură, combinați untul, zahărul și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
8
Adăugați aromă; pus deoparte. Bateți smântâna cu 1 linguriță de zahăr; pliază în glazură. Tort de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu sos de mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșă. Un vin foarte viu, foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare, ușoară pentru orice petrecere! Această șampanie se asortează bine cu crustacee, mâncăruri din carne de porc, brânzeturi blânde și moi și pește bogat. Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista