Tort cremă cu căpșuni proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă cu căpșuni proaspete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Angel Food cu Nutella burniță, căpșuni proaspete și cremă Mascarpone, Căpșuni Proaspete Și Plăcintă Cu Cremă Amaretto, și Căpșuni proaspete și afine cu cremă de migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci. Într-un castron mare, amestecați făina, sarea, praful de copt, zahărul, 1 1/2 căni de smântână și ouăle până când sunt netede, cremoase și destul de groase.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Între timp, într-un castron mare, aruncați căpșunile cu zahăr după gust și lăsați să stea cel puțin 20 de minute. Bateți crema de ceașcă rămasă până la vârfuri moi.
Serviți tortul acoperit cu căpșuni și sucurile lor și frisca.