Tortul Bundt cu afine condimentat este un vegetarian desert. Această rețetă servește 14 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 452 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, ouă, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Condimentat Cu Caramel Bundt, Clementină și tort Bundt cu rom condimentat, și Tort Bundt Condimentat Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină tigaie Bundt cu 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Bateți primele 8 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ambele zaharuri și bateți până devin pufoase, aproximativ 3 minute.
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând 1 minut după fiecare adăugare. Bateți în extract de vanilie, apoi iaurt în stil grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Extract De Vanilie
Ouă
5
Adăugați ingrediente uscate; bate doar până se omogenizează. Îndoiți migdalele și toate merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Migdale
6
Transferați aluatul în tigaia Bundt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Coaceți tortul până când testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Tort rece în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă zahărul pudră și 2 lingurițe de suc de portocale într-un castron mic până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă mai mult suc cu 1/2 linguriță pentru a ajunge la consistența smântânii grele. Lingura glazură peste tort, permițându-i să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Glazură
Suc
3
Lăsați să stea până se întărește glazura, cel puțin 30 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură
4
Uneori etichetate" migdale măcinate"; disponibil la magazinele de alimente specializate și la magazinele de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
5
** Un amestec de condimente care conține de obicei semințe de fenicul măcinat, boabe de piper Szechuan, scorțișoară, anason stelat și cuișoare; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor și online la penzeys.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Boabe De Piper
Amestec De Condimente
Anason Stelat
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Semințe
1
Iaurtul în stil grecesc este deosebit de gros și bogat, chiar și soiul cu conținut redus de grăsimi.