Tort condimentat cu mere și nuci cu glazură de brânză cremă
Această rețetă servește 12 și costă 2,04 USD pe porție. O porție conține 627 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mere, sare de mare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 47 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Prune condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi condimentat cu Cardamom cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă, și Tort de condimente de mere cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt din belșug și făină un tub canelat de 10 inci sau o tigaie Bundt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați merele, siropul de arțar, ouăle, zahărul, uleiul și vanilia. Într-un castron mediu separat, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea. În loturi, amestecați ingredientele uscate în amestecul de mere. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până când un tester de tort sau un bivol introdus în tort iese curat, 55 până la 60 de minute. Se răcește timp de 15 minute și se inversează pe un suport de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru glazură: într-un robot de bucătărie, combinați zahărul pudră, smântâna grea, crema de brânză, 3 linguri de apă și vanilia. Procesați până se omogenizează, adăugând mai multă apă, câte 1 linguriță odată, până când glazura este turnată. Puneți glazura peste tort și lăsați să se stabilească timp de 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă