Tortul clasic de morcovi este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 559 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paști eveniment. 2222 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetărie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Tort Clasic De Morcovi, Tort Clasic De Morcovi, și Tort Clasic De Morcovi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Scurgeți ananasul, rezervând 2 linguri de suc (aruncați sucul rămas sau salvați pentru o altă utilizare). Într-un castron mare, bateți morcovii, ouăle, zaharurile, uleiul, ananasul și sucul rezervat până se omogenizează bine. Într-un castron mic, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; bateți treptat în amestec de ananas până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ananas
Scorțișoară
Morcov
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează. Bate în vanilie. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu morcovi. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.