Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 573 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de nuci, zahăr pudră, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Clasic De Morcovi, Tort Clasic De Morcovi, și Tort Clasic De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Amestecați ouăle, zahărul și uleiul împreună; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se amestecă în amestecul de ouă. Se amestecă morcovii, mărul și nucile; se toarnă în 2 tigăi rotunde unse și făinate de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoi
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți la 350 de grade timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru se îndepărtează curată; Se răcește pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din tigăi; se răcește complet. Pregătiți glazura de cremă de brânză: amestecați crema de brânză, untul și vanilia împreună până devin pufoase; se amestecă treptat în zahăr pudră până se omogenizează. Aranjați un strat de tort pe o farfurie de servire; îngheț cu glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați al doilea strat; îngheț deasupra și părțile laterale.