Tort Clasic De Cafea Cu Smântână

Tort Clasic De Cafea Cu Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul clasic de cafea cu smântână. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 355 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Cu Smântână Din Mahon, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaia cu tort angel food (tub) de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 3/4 cană de unt, 1 1/2 lingurițe de vanilie și ouăle cu mixer electric la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu smântână la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Întindeți 1/3 din aluat (aproximativ 2 căni) în tigaie; se presară cu 1/3 din umplutură (aproximativ 6 linguri). Repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, în 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți 1/4 cană de unt la foc mediu până se rumenesc foarte deschis; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și 1 linguriță de vanilie. Se amestecă laptele, câte 1 lingură odată, până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Tort stropit cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista