Clasic Banana Split tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zară, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana Split " Tort, Banana Split Tort, și Banana Split Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime și făină de trei 9-inch rotund tort tigai. Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul, scurtarea și zahărul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând. Bate în vanilie. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară. Continuați să bateți la viteză medie 1 minut, răzuind bolul în mod constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Scurtarea
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Împărțiți aluatul în 3 boluri (aproximativ 2 1/2 căni fiecare). Se amestecă 2 linguri de topping de căpșuni și 3 picături de culoare roșie a alimentelor în aluat într-un bol. Se amestecă 2 linguri de topping de ananas și 3 picături de culoare galbenă a alimentelor în aluat în al doilea castron. Într-un castron mic, amestecați cacao și apă fierbinte; se amestecă în aluat în al treilea castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Căpșuni
Culoarea Roșie A Alimentelor
Ananas
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă bateriile în tigăi separate.
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Într-un castron mediu, amestecați toppingul bătut și amestecul de budincă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Amestec De Budincă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați stratul de tort de căpșuni pe placa de servire; se întinde cu restul de 2 linguri de topping de căpșuni. Se acoperă cu strat de felii de banane; se întinde cu glazură de 3/4 cană. Se acoperă cu strat de tort de ciocolată; se întinde cu restul de 2 linguri de topping de ananas. Se acoperă cu strat de felii de banane; se întinde cu glazură de 3/4 cană. Se acoperă cu strat de tort de ananas. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Căpșuni
Căpșuni
Ciocolata
Ananas
Glazura
Banane
Kilograme De Mure (aproximativ
9
Stropiți cu topping de ciocolată. A se păstra la frigider.