Tort Chai
Chai tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 261 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceai rezervat, zahăr pudră, pliculețe de ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Tort Cu Cutie De Gheață Chai Tean, și Clătite de proteine cu condimente de vanilie chai cu sirop de miere Chai (GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Linia de jos și partea laterală a tigaiei rotunde, 8x1 1/2 inci, cu hârtie pergament de gătit. Ungeți hârtia cu scurtare; ușor făină.
Puneți pungile de ceai în apă clocotită într-o ceașcă de măsurare; lăsați să stea 5 minute.
Scoateți pungile de ceai, stoarcerea lichidului în ceașcă de măsurare.
Adăugați suficientă apă în ceai pentru a măsura 2/3 cană. Măsurați 1/2 cană de ceai pentru tort; rezervați 2 linguri de ceai pentru glazură.
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, 1 linguriță scorțișoară, sarea, ghimbirul, cardamomul și cuișoarele; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează și se amestecă. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de ceai până se omogenizează.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă toate ingredientele rămase până se omogenizează.
Întindeți glazura Chai deasupra tortului răcit,permițând unora să stropească în jos.
Se presară cu scorțișoară suplimentară.