Chai tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 261 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceai rezervat, zahăr pudră, pliculețe de ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Tort Cu Cutie De Gheață Chai Tean, și Clătite de proteine cu condimente de vanilie chai cu sirop de miere Chai (GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Linia de jos și partea laterală a tigaiei rotunde, 8x1 1/2 inci, cu hârtie pergament de gătit. Ungeți hârtia cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Puneți pungile de ceai în apă clocotită într-o ceașcă de măsurare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
3
Scoateți pungile de ceai, stoarcerea lichidului în ceașcă de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
4
Adăugați suficientă apă în ceai pentru a măsura 2/3 cană. Măsurați 1/2 cană de ceai pentru tort; rezervați 2 linguri de ceai pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Ceai
5
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, 1 linguriță scorțișoară, sarea, ghimbirul, cardamomul și cuișoarele; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează și se amestecă. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de ceai până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Vanilie
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 2 linguri de unt la foc mediu. Se amestecă toate ingredientele rămase până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Întindeți glazura Chai deasupra tortului răcit,permițând unora să stropească în jos.