Tort catifea roșu și verde!
Tort catifea roșu și verde! este un desert care servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 251 de calorii. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați oțet distilat, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Red Velvet Tres Leches {Red Velvet Week}, Tort cu foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie și prăjituri cu catifea roșie și verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Ungeți o tavă de 9 x 13 inci.
Masurați pasta de legume și zahărul împreună într-un castron mare până când este omogen și cremos; se bat ouăle până se încorporează complet.
Se amestecă zara, pudra de cacao, sarea și extractul de vanilie în amestecul de scurtare până când ingredientele lichide capătă o culoare și o textură uniforme.
Cerneți făina în ingredientele lichide până se combină.
Turnați jumătate din aluat într-un castron separat.
Amestecați ușor colorantul alimentar roșu într-un bol de aluat și colorantul alimentar verde în celălalt bol de aluat.
Îndoiți rapid 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță de oțet alb în bolul cu aluat roșu; pliați rapid 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță de oțet alb în bolul cu aluat verde.
Turnați aluatul roșu și verde în tava foaie pregătită în culori alternate.
Coacem in cuptorul preincalzit pana prajitura se rumeneste usor deasupra si o scobitoare introdusa in centru iese curata, 25-30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de a îngheța.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "