Tort Cappuccino Cu Ciocolată Dublă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cappuccino cu ciocolată dublă. Această rețetă servește 12. O porție conține 334 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 8 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce de copt, scorțișoară măcinată, glazură bogată și cremoasă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cacao Cappuccino Cu Ciocolată Dublă, Cappuccino-Tort De Cafea Cu Ciocolată, și Rulou De Tort De Ciocolată Cu Cremă De Cappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 8 sau 9 inci-cu excepția adăugării a 1 lingură de espresso și scorțișoară cu ouăle și amestecați ciocolata chiar înainte de a turna în tigăi.
Pentru a face glazura, lingura glazura în castron mic cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la 15 până la 30 de secunde sau până se topește ușor. Se amestecă 2 lingurițe de cafea până se amestecă.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire. Răspândiți cu grijă aproape jumătate din glazură până la marginea stratului, permițând unora să picure în jos. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Răspândiți cu grijă glazura rămasă până la marginea stratului superior, permițând unora să picure în jos. Depozitați ușor acoperit.