Tortul cald cu mere Caramel este un desert care servește 15. O porție conține 394 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 14%. Tort Cald Cu Mere Caramel, Tort Cald Cu Budincă De Mere Cu Caramel, și Tort De Mere Cu Caramel Cald Fără Gluten sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. în cratița grea de 1 litru, gătiți untul, frișca și zahărul brun la foc mic, amestecând ocazional, doar până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se presara cu nuci pecan;top cu mere feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și condimentele de plăcintă cu mere cu mixer electric la viteză mică până se umezesc. Bateți la viteză medie 2 minute. Îndepărtați cu grijă amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta Sifon
Felii De Bomboane De Portocale Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă aproape de centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale tortului din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați platoul de servire rezistent la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți cu grijă platoul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați tigaia să rămână peste tort aproximativ 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-un castron mic, amestecați glazura și toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Serviți tortul cald acoperit cu amestec de glazură și stropit cu topping de caramel.
Tortul cu mere Caramel funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.