Tort cafea cu smantana afine
Prajitura de cafea cu smantana de afine este un mic dejun lacto ovo vegetarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 349 de calorii . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ouă, zahăr și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu cafea cu smântână cu mere și nuci , Tort cu cafea cu smântână și Tort cu cafea cu afine .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga in amestecul smantana alternativ cu smantana, batand bine dupa fiecare adaugare.
Turnați o treime din aluat într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie tub.
Combinați zahărul brun, făina și scorțișoara; se presara jumatate peste aluat. Acoperiți cu jumătate din fructe de pădure. Repetați straturile. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste prăjitura de cafea caldă.