Tort Butterfinger
Tortul Butterfinger de la Untold necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 94 de cenți pe porție. Acest desert are 509 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 127 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, topping de desert fudge, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Butterfinger, Tort Butterfinger, și Butterfinger Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Se amestecă amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle împreună într-un castron; se toarnă în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 28 până la 30 de minute. Trageți imediat găuri în tort folosind o frigăruie sau paie.
Se toarnă lapte condensat îndulcit, fudge fierbinte și caramel peste tort. Lăsați tortul să se răcească, aproximativ 1 oră.
Întindeți toppingul biciuit peste tortul răcit și presărați cu bomboane de unt de arahide zdrobite. La frigider până la servire.