Tort Bundt de cartofi dulci cu glazură de rom condimentată cu unt

Tort Bundt de cartofi dulci cu glazură de rom condimentată cu unt
Tortul Bundt de cartofi dulci cu glazură de rom condimentată cu unt necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 378 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 172 de fani. Un amestec de rom condimentat, zahăr de cofetari, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Tort Bundt de cartofi dulci cu glazură de rom condimentată cu unt, Tort Bundt cu cartofi de ciocolată cu glazură de căpșuni pentru # BundtBakers, și Tort Bourbon Bundt Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți ușor o tigaie bundt de 10 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea. Puneți amestecul deoparte. Într-un bol mare separat, amestecați cartoful dulce, lăsând doar o ușoară textură cărnoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Cartofi DulciCartofi Dulci
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
5
Bateți împreună cartoful dulce și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți în apa caldă, apoi zahărul, apoi uleiul urmat de extractul de vanilie. Se amestecă ingredientele uscate până se omogenizează, apoi se pliază în stafide și nuci. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
StafideStafide
NuciNuci
ZahărZahăr
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BatetiBateti
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Lăsați tortul să se răcească în formă timp de 15 minute și inversați-l pe un platou de servire sau un suport pentru tort.
9
Topiți untul într-o cratiță medie cu romul. Trageți de pe foc și amestecați zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
10
Se toarnă glazura peste tortul răcit. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista