Tort Bundt cu ulei de măsline cu glazură de mandarină

Tort Bundt cu ulei de măsline cu glazură de mandarină
Tortul Bundt cu ulei de măsline cu glazură de mandarină este un vegetarian desert. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, Tangerine Bundt Tort, și Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină universală. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați zahărul granulat, laptele, uleiul, 3 linguri de suc și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ulei, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când se rumenesc și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Răciți tortul complet pe grătar. Slăbiți marginile tortului cu o spatulă îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
10
Combinați zahărul pudră, restul de 1 lingură de suc și untul, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Stropiți glazura peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista