Tort Bundt cu ulei de măsline cu glazură de mandarină
Tortul Bundt cu ulei de măsline cu glazură de mandarină este un vegetarian desert. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, Tangerine Bundt Tort, și Tort cu ulei de măsline cu marmeladă de mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină universală. Pune deoparte.
Combinați zahărul granulat, laptele, uleiul, 3 linguri de suc și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Lingurați ușor 2 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ulei, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când se rumenesc și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Răciți tortul complet pe grătar. Slăbiți marginile tortului cu o spatulă îngustă.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
Combinați zahărul pudră, restul de 1 lingură de suc și untul, amestecând bine cu un bici.
Stropiți glazura peste tortul răcit.