Tort Bundt Cu Iaurt Portocaliu
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 370 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt cu iaurt cu afine portocalii pentru # BundtAMonth, Tort Bundt Cu Iaurt De Smochine, și Tort Bundt Cu Iaurt În Două Culori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit; făină ușoară.
Într-un castron mediu, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu mixerul electric la viteză medie până se combină.
Adăugați gălbenușurile de ou, 1 1/2 linguri de coajă de portocală și 2 linguri de suc de portocale; bate până se combină.
Într-un castron mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați o treime din ingredientele uscate la ingredientele umede; bate doar până se combină. Bateți în 1 recipient iaurt.
Adăugați încă o treime din ingredientele uscate; bate până se combină. Bate în al doilea recipient iaurt. Bateți ingredientele uscate rămase. Îndoiți albușurile bătute în aluat.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 minute.
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Pentru a face glazură, într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul pudră până se combină bine. Bateți în 1 1/2 linguri coaja de portocală. Bateți în 3 până la 4 linguri suc de portocale, 1 lingură la un moment dat, până la consistența de turnare dorită.
Se toarnă glazura peste tortul răcit. Păstrați tortul în frigider.