Tort Bundt Butterscotch
Această rețetă servește 16. O porție conține 274 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, zahăr brun, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Bundt Butterscotch, Tort Bundt Cu Dovleac Butterscotch, și Butterscotch dovleac turtă dulce Bundt Tort cu glazură condimentată cu scorțișoară și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și gătiți 2 minute, amestecând constant (zahărul nu se va topi).
Se toarnă amestecul într-un castron mare; se răcește 20 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați 3 linguri de unt, brânză și vanilie în castron; bateți cu un mixer la viteză mică timp de 1 minut. Bateți la viteză mare 4 minute (amestecul nu va fi neted).
Adăugați ouăle și albușul de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (făină prin sare), amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute sau până când o culegere de lemn introdusă la un centimetru de margine iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti zaharul pudra peste tort.