Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată)

Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată)
Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul accidentat (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată) ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 740 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1483 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte de unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată cu umplutură de Fudge bătută și cremă de unt de ciocolată, și Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți o tigaie de 9 x 13 inci sau un vas de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați 2 linguri de pudră de cacao în tigaie și agitați și atingeți ușor tigaia până când untul este complet acoperit cu cacao. Scoateți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
În vasul unui mixer de stand, combinați cacao și cafea, bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați ulei, bateți timp de 30 de secunde; adăugați zară, bateți timp de 30 de secunde; adăugați bicarbonat de sodiu, bateți timp de 30 de secunde; adăugați sare, bateți timp de 30 de secunde; adăugați vanilie, bateți timp de 30 de secunde; adăugați ouă, bateți timp de 30 de secunde; adăugați zaharuri, bateți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați făină și bateți aproximativ 5 minute pentru a îndepărta orice bulgări. Batter poate începe să bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și folosiți spatula pentru a netezi blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți până când testerul de tort iese curat, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute.
9
Transferați la congelator cel puțin o oră și până peste noapte.
10
Pentru crema de unt: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă împreună unt și scurtare la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați zahărul cofetarilor și amestecați pentru a încorpora complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
13
Transferați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund mare. Dați-l la frigider timp de cel puțin 15 minute pentru a întări glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
14
Înghețarea țevii în cruce în șapte linii late de 1 inch distanțate la 1 inch (fiecare "umflătură" ar trebui să parcurgă lungimea tortului, lungă de 9 inci). Întoarceți tortul la congelator timp de cel puțin 30 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
15
Pentru Fudge: într-un castron mare se amestecă împreună Zara, zahărul de cofetărie și vanilia și se lasă deoparte. Într-o cratiță medie, combinați, zahăr, cacao, sirop de porumb, sare și 1 baton de unt. Se amestecă ocazional pentru a încorpora complet untul pe măsură ce se topește, apoi se aduce amestecul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Gatiti pana cand amestecul Inregistreaza 240 F pe o bomboana sau un termometru cu citire instantanee (o cantitate mica picurata in apa rece ar trebui sa formeze o bila moale, maleabila), apoi scoateti-l de pe foc. În timp ce bateți constant, adăugați amestec fierbinte la amestecul de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
17
Adăugați bucățile de unt rămase și continuați să bateți până când se încorporează complet și amestecul s-a răcit (glazura trebuie să fie doar ușor caldă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
18
Scoateți tortul înghețat din congelator și turnați glazura răcită peste tort în mișcări lungi pentru a acoperi complet rulourile de cremă de unt. Notă: glazura va fi subțire și saucelike. Lucrând rapid și uniform, veți putea acoperi complet denivelările cu un strat subțire de glazură, în timp ce "scurgerea glazurii" va crea buzunare fudgy de-a lungul suprafeței, lângă denivelările care se vor întări în congelator. Întoarceți tortul la congelator pentru cel puțin 30 de minute în plus pentru a seta. Un cuțit mai mic, de tăiat, este cel mai eficient pentru tăiere, menținând în același timp aspectul unic al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
19
Serviți răcit și păstrați resturile în frigider sau congelator.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista