Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată)

Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată)
Dacă 72 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul accidentat (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată) ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 740 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1483 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, lapte de unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată cu umplutură de Fudge bătută și cremă de unt de ciocolată, și Tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți o tigaie de 9 x 13 inci sau un vas de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 2 linguri de pudră de cacao în tigaie și agitați și atingeți ușor tigaia până când untul este complet acoperit cu cacao. Scoateți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În vasul unui mixer de stand, combinați cacao și cafea, bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ulei, bateți timp de 30 de secunde; adăugați zară, bateți timp de 30 de secunde; adăugați bicarbonat de sodiu, bateți timp de 30 de secunde; adăugați sare, bateți timp de 30 de secunde; adăugați vanilie, bateți timp de 30 de secunde; adăugați ouă, bateți timp de 30 de secunde; adăugați zaharuri, bateți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați făină și bateți aproximativ 5 minute pentru a îndepărta orice bulgări. Batter poate începe să bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și folosiți spatula pentru a netezi blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când testerul de tort iese curat, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute.
9
Transferați la congelator cel puțin o oră și până peste noapte.
10
Pentru crema de unt: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă împreună unt și scurtare la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați zahărul cofetarilor și amestecați pentru a încorpora complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
13
Transferați glazura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund mare. Dați-l la frigider timp de cel puțin 15 minute pentru a întări glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
14
Înghețarea țevii în cruce în șapte linii late de 1 inch distanțate la 1 inch (fiecare "umflătură" ar trebui să parcurgă lungimea tortului, lungă de 9 inci). Întoarceți tortul la congelator timp de cel puțin 30 de minute pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
15
Pentru Fudge: într-un castron mare se amestecă împreună Zara, zahărul de cofetărie și vanilia și se lasă deoparte. Într-o cratiță medie, combinați, zahăr, cacao, sirop de porumb, sare și 1 baton de unt. Se amestecă ocazional pentru a încorpora complet untul pe măsură ce se topește, apoi se aduce amestecul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Gatiti pana cand amestecul Inregistreaza 240 F pe o bomboana sau un termometru cu citire instantanee (o cantitate mica picurata in apa rece ar trebui sa formeze o bila moale, maleabila), apoi scoateti-l de pe foc. În timp ce bateți constant, adăugați amestec fierbinte la amestecul de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
17
Adăugați bucățile de unt rămase și continuați să bateți până când se încorporează complet și amestecul s-a răcit (glazura trebuie să fie doar ușor caldă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Scoateți tortul înghețat din congelator și turnați glazura răcită peste tort în mișcări lungi pentru a acoperi complet rulourile de cremă de unt. Notă: glazura va fi subțire și saucelike. Lucrând rapid și uniform, veți putea acoperi complet denivelările cu un strat subțire de glazură, în timp ce "scurgerea glazurii" va crea buzunare fudgy de-a lungul suprafeței, lângă denivelările care se vor întări în congelator. Întoarceți tortul la congelator pentru cel puțin 30 de minute în plus pentru a seta. Un cuțit mai mic, de tăiat, este cel mai eficient pentru tăiere, menținând în același timp aspectul unic al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Serviți răcit și păstrați resturile în frigider sau congelator.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista