Tort Brownie Cu Caramel-Pecan
Caramel-Pecan Brownie tort ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 532 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, lapte evaporat, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Brownie Cu Caramel-Pecan, Oh She Glow ' s Brownie Caramel Pecan tort, și Brownie Caramel Pecan Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tigaiei cu arc de 9 inci cu folie rezistentă; pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de gătit. În cratița de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mic aproximativ 15 minute, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și netede.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de brownie, 2/3 cană de ulei, apa și ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată și 1/2 cană de nuci pecan.
Se toarnă în tigaie. Stropiți ușor și uniform 3/4 cană din sosul de caramel peste aluat; rotiți ușor sosul de caramel prin aluat cu cuțitul. (Acoperiți și refrigerați sosul de caramel rămas pentru a servi cu tort.)
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase și 1 linguriță de ulei la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Stropiți peste tortul cald.
Se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan. Se răcește 30 de minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Refrigerați aproximativ 2 ore 15 minute sau până când ciocolata este setată.
Scoateți partea din tigaie. Cuptorul cu microunde rămâne sosul de caramel la 1 până la 2 minute sau până se încălzește.
Tăiați tortul în pene; așezați pe farfurii de desert.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos de caramel.