Tort Brownie Cu Caramel-Pecan

Tort Brownie Cu Caramel-Pecan
Caramel-Pecan Brownie tort ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție conține 532 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, lapte evaporat, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Brownie Cu Caramel-Pecan, Oh She Glow ' s Brownie Caramel Pecan tort, și Brownie Caramel Pecan Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.înfășurați în afara tigaiei cu arc de 9 inci cu folie rezistentă; pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de gătit. În cratița de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mic aproximativ 15 minute, amestecând frecvent, până când caramelele sunt topite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Bomboane CaramelBomboane Caramel
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul de brownie, 2/3 cană de ulei, apa și ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată și 1/2 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Brownie MixBrownie Mix
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în tigaie. Stropiți ușor și uniform 3/4 cană din sosul de caramel peste aluat; rotiți ușor sosul de caramel prin aluat cu cuțitul. (Acoperiți și refrigerați sosul de caramel rămas pentru a servi cu tort.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rămase și 1 linguriță de ulei la foc mic, amestecând continuu, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Stropiți peste tortul cald.
8
Se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan. Se răcește 30 de minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Refrigerați aproximativ 2 ore 15 minute sau până când ciocolata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Scoateți partea din tigaie. Cuptorul cu microunde rămâne sosul de caramel la 1 până la 2 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
TigaieTigaie
10
Tăiați tortul în pene; așezați pe farfurii de desert.
11
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista