Tort Bourbon

Tort Bourbon
Tortul Bourbon este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 700 de calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ienibahar măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, Tort de crep Bourbon cu Ganache de ciocolată cu caramel Bourbon, și Tort De Vacanță Pentru Toate Scopurile Sau Tort De Bourbon Cu Afine De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nucile și curmalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DateDate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 12 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați pe un suport de sârmă. Pierceți tortul la jumătatea distanței la intervale de 1 inch cu o culegere lungă de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă jumătate de sirop peste tort. Se răcește în tigaie pe grătar 15 minute. Inversați pe placă; străpungeți partea superioară și părțile laterale cu o alegere lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă siropul rămas peste tort; periați pe părți până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista