Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și fragil cu alune

Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și fragil cu alune
Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și alune fragile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 517 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare kosher, pudră de cacao procesată în Olanda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Budincă de pâine Dulce de leche cu Topping fragil de arahide, și Tort De Ciocolată Aproape Fără Făină Cu Dulce De Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pregătiți o tigaie rotundă de 10 inci, ungând-o cu spray de gătit și apoi căptușind fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Pentru a face tortul, turnați cafeaua fierbinte într-un castron mediu și amestecați pudra de cacao până se dizolvă. Se amestecă zahărul brun, urmat de iaurt și vanilie. Se amestecă bine pentru a se asigura că toate ingredientele sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
CafeaCafea
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul granulat la viteză medie până la galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouăle și amestecați timp de 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, amestecați o treime din amestecul de făină și jumătate din amestecul de cafea. Răzuiește vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați încă o treime din amestecul de făină și tot amestecul de cafea rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină rămas până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Coaceți timp de 25 de minute. Rotiți tigaia în cuptor și coaceți încă 20 de minute sau până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 20 de minute. Apoi întoarceți tortul pe o farfurie curată, îndepărtați pergamentul și întoarceți tortul înapoi pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Lasă tortul să se răcească complet.
12
Într-un robot de bucătărie, pulsați bucățile fragile de 3 până la 4 ori până când fragilul este praf.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Puneți tortul răcit pe un vas de servit. Într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți dulce de leche la putere mare timp de 30 de secunde sau până când este doar lichid. Lingurați dulce de leche peste tort, apoi presărați sarea kosher peste dulce de leche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
14
Presărați aproximativ 1/2 cană de pământ fragil în jurul marginii exterioare a tortului ca decor delicios.
15
Retipărit de la One Girl Cookies: Rețete pentru prăjituri, Cupcakes, plăcinte Whoopie și prăjituri de la iubitul lui Brooklyn
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Cookie-uriCookie-uri
16
Brutărie de Dawn Casale și David Crofton. Copyright 2012 de către one Girl Cookies Ltd. Fotografii Copyright 2012 de Iain Bagwell. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista