Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și fragil cu alune

Tort bogat de ciocolată cu Dulce de leche sărat și alune fragile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 517 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sare kosher, pudră de cacao procesată în Olanda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Budincă de pâine Dulce de leche cu Topping fragil de arahide, și Tort De Ciocolată Aproape Fără Făină Cu Dulce De Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Pregătiți o tigaie rotundă de 10 inci, ungând-o cu spray de gătit și apoi căptușind fundul cu hârtie pergament.
Pentru a face tortul, turnați cafeaua fierbinte într-un castron mediu și amestecați pudra de cacao până se dizolvă. Se amestecă zahărul brun, urmat de iaurt și vanilie. Se amestecă bine pentru a se asigura că toate ingredientele sunt încorporate.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul granulat la viteză medie până la galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Adăugați ouăle și amestecați timp de 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, amestecați o treime din amestecul de făină și jumătate din amestecul de cafea. Răzuiește vasul.
Adăugați încă o treime din amestecul de făină și tot amestecul de cafea rămas.
Scoateți vasul din mixer și, folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină rămas până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți timp de 25 de minute. Rotiți tigaia în cuptor și coaceți încă 20 de minute sau până când un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 20 de minute. Apoi întoarceți tortul pe o farfurie curată, îndepărtați pergamentul și întoarceți tortul înapoi pe un suport de sârmă.
Lasă tortul să se răcească complet.
Într-un robot de bucătărie, pulsați bucățile fragile de 3 până la 4 ori până când fragilul este praf.
Puneți tortul răcit pe un vas de servit. Într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți dulce de leche la putere mare timp de 30 de secunde sau până când este doar lichid. Lingurați dulce de leche peste tort, apoi presărați sarea kosher peste dulce de leche.
Presărați aproximativ 1/2 cană de pământ fragil în jurul marginii exterioare a tortului ca decor delicios.
Retipărit de la One Girl Cookies: Rețete pentru prăjituri, Cupcakes, plăcinte Whoopie și prăjituri de la iubitul lui Brooklyn
Brutărie de Dawn Casale și David Crofton. Copyright 2012 de către one Girl Cookies Ltd. Fotografii Copyright 2012 de Iain Bagwell. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc.