Tort alimentar cu înger de ciocolată cu iaurt cu fructe și arțar
Chocolate Angel Food Cake cu fructe și iaurt de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 332 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de extract de vanillan, miere, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tort Alimentar Cu Înger De Ciocolată Cu Iaurt Cu Fructe Și Arțar, Tort Alimentar Maple Angel, și Tort Alimentar Maple Nut Angel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Transferați raftul cuptorului la cel mai scăzut nivel. Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Cerneti 1 cana de zahar cu faina, cacao si sare; pus deoparte. Folosind un mixer electric setat la viteză medie-mare, bateți albușurile de ou, sucul de lămâie și vanilia într-un castron de dimensiuni medii până se formează vârfuri. Setați mixerul la viteză mare și bateți în restul de 1/2 cană de zahăr până când se formează vârfuri semistiff (nu exagerați). Cu o spatulă de plastic, pliați încet ingredientele uscate rămase, câte 1/4 cană, până când amestecul de făină dispare. Scoateți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 " și întindeți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pudră De Cacao
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți până când tortul revine la atingere, 45 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți din cuptor, inversați tigaia pentru tort și așezați-o cu susul în jos pe un suport de răcire. Spălați bine și uscați fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Formă De Tort
Cuptor
4
Combinați fructele de pădure, nectarul și mierea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Nectar
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă încet, având grijă să nu zdrobiți fructele de pădure. Într-un castron separat, combinați iaurtul și siropul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Iaurt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți ușor tortul din tigaie și tăiați-l în 8 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Serviți fiecare felie cu fructe și o păpușă de iaurt de arțar.
Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.